Adverteren op Internet

Blog over Hardware
Blog over het Internet

Op de home pagina zetten we kort een aantal aspecten van online marketing en adverteren op internet voor u uit één. Voor verdere informatie kunt u de subpagina's bekijken. Voordat u gaat beginnen met reclame maken op het internet of u compleet gaat adverteren op internet moet u eigenlijk eerst 3 dingen zeer goed voor elkaar hebben.

  • Een website of webshop, die goed werkt. Alle linkjes waarop geklikt kan worden komen ergens uit. Er komt geen foutmeldingen zelf geen waarschuwing die een programmeur ergens heeft laten zitten terwijl hij aan het testen was.
  • De Content die in ieder geval uniek is. Stel we nemen deze site, mijn onderwerp is internet adverteren / adverteren op internet, over dit onderwerp zijn al veel meer websites gemaakt dus waarom zou iemand willen beginnen met het lezen van die van mij? Om interesse te wekken moet ik iets unieks aanbieden. Dit kan van alles zijn een mening, de manier van presenteren of een product heel goedkoop in de markt zetten.
  • SEO de boven genoemde aspecten beteken niks als u niet wordt gevonden op het internet. De manier waarop u gevonden wordt is meestal via een zoekmachine zorg er dan ook voor dat de zoekmachines de content & de website gaan vinden. een korte uitleg over wat SEO in de basis is vind u hier SEO de Bais

CONTENT

Zorg voor goede unieke content op de website. Om goed op internet te adverteren moet de content zowel tekstueel, als grafisch goed in elkaar zitten. Alle knoppen in de website moeten goed werken. Zorg er tevens voor dat deze content op een snelle manier bereikbaar is. Als bezoekers iets interessant zien en later opnieuw willen bekijken is het handig als ze snel weer kunnen vinden.

 

SEO


Het woord zegt het al; Search engine optimisation. De website op een dus danige manier op zetten zodat de zoekmachines alle informatie goed kunnen ‘lezen’ en op deze manier ook goed kunnen indexeren. Er tal van regels waar rekening gehouden mee kan worden. De belangrijkste alvast op een rijtje.

  • Zorg voor goede URL’s op de website.
  • Gebruik nooit FRAMES of Javascript om content te tonen. Zoekmachines kunnen dit niet of nauwelijks lezen.
  • Zorg voor goede unieke content. Niet alleen voor de zoekmachines, uw bezoekers moeten de tekst ook lezen.

 

SEA

AFFILIATE PROGRAMMA'S - Adverteren op internet kan op vele mogelijk manieren. U kunt zich aanmelden bij affiliate programma's. Die verzorgen voor u vaak de banners of xml feeds zodat uw producten weer door hun klanten gepromoot worden, alles met het doel meer bezoekers naar uw site te krijgen. Hierbij betaald u voor een klik of voor een sale waardoor het een hele eerlijke manier van adverteren op internet is. Er zitten wel vaak hoge opstartkosten aan vast maar daar staat tegenover dat uw advertenties ook op veel websites te zien zijn. Deze vorm van adverteren wordt ook wel online marketing genoemd. Er zijn ook manieren op gratis te adverteren op internet.


Sinds mei 2012 is de site uitgebreid met een Blog. Graag willen we er voor zorgen dat u meer bezoekers op uw website krijgt. We gaan dit doen door ons eigen verhaal een website van 0 tot 5 bezoekers per dag op te krikken naar in ieder geval een paar honderd bezoekers per dag.sluiten";