Blog :Adverteren op Internet

Blog over Hardware
Blog over het Internet

 

Adverteren op Internet


Door :Joost M. Wind


Datum :26-05-2012


Adverteren op Internet

Letterlijk honderden websites gemaakt, steeds met maar één doel de websites zo goed mogelijk vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. De vindbaarheid van de website is voor mij nr 1 want wat heb je immers aan een website die niemand ziet. Al deze websites zijn meestal gebouw in opdracht van. Dit betekend dat het visuele aspect niet 100% in mijn macht lag of dat er elementen in een website geplaatst moesten worden die de techniek / SEO score niet 100% ten goede komen. Het beste voorbeeld hiervan is dat er wel eens frames zijn gebruikt ( een absolute NO GO voor een goede technische website ). Maar de frames zorgde er wel voor dat er tussen pagina's geklikt kon worden terwijl er een flash player muziek afspeelde. Dus de muziek haperde niet terwijl er een nieuwe pagina ingeladen werd.

 

In de 10 jaar dat ik nu websites bouw en onderhoud heb ik met veel technische oplossingen en programmeer talen gewerkt. Meer dan eens kost het zoeken naar de perfecte oplossing meer tijd dan het implementeren van de oplossing zelf. De oplossingen wil ik graag delen in dit blog.

 

In het geval van frames zullen de bezoekers ergens anders vandaan moeten komen dan uit zoekmachines. Er moet dus een internet strategie worden opgezet om de website gevonden te laten worden. Vervolgens moeten de bezoekers van de website converteren naar een doel; Verkoop, contact, een like op Facebook enz. Door alle nieuwe media zijn er tal van manieren om mensen aan te zetten tot conversie. Mijn nieuwe blog heeft dus twee doelstellingen:

 

Kennis delen over ( technische ) website oplossingen.

Kennis delen over Internet strategieën / Adverteren op Internet.

sluiten";