Blog :Na een maandje

Blog over Hardware
Blog over het Internet

 

Na een maandje


Door :Joost M. Wind


Datum :16-06-2012


Na een maandjeNa een klein maandje een blog te hebben blijkt het lastiger dan gedacht. Niet zo zeer om de techniek goed voor elkaar te krijgen maar meer de tijd vinden om goede blog post te maken. Zeker in de wereld waarin ik zit wordt heel veel geschreven en alles wat iemand ontdekt staat wel in een forum of in een ander blog. Unieke content blijkt dan ook wel erg lastig. Des al niet te min we gaan gewoon door!

De stand van zaken is dat er in 3 weken 100 volgers op Twitter zijn bijgekomen. Erg leuk om te zien dat dit lekker snel kan stijgen als je bereid bent hier wat moeite voor te doen. Als je de juiste mensen volgt krijg je ook veel leuke idee├źn om zelf verder uit te zoeken. Voor nu GO TWITTER!

De beste dag qua bezoekers aantallen is 65 geweest gemiddeld komen er zo'n 10 af 15 mensen per dag kijken. Meer goede blog post zou dit moeten helpen dus we gaan opzoek naar een nieuwe onderwerp om uit te werken.

Enige tijd geleden heb ik een call center gemaakt. Database, telefoons, centrale enz enz. Ik zal dit eens op 'papier' voor jullie gaan zetten. Was erg leuk om te doen.
sluiten";