Blog :Een goede website is alles

Blog over Hardware
Blog over het Internet

 

Een goede website is alles


Door :Joost M. Wind


Datum :04-06-2012


Een goede website is allesSinds een week is dit blog actief. Via het systeem van Windsoft en Triplepro een leuk blog in elkaar gezet. De reden dan ik een blog wou heb ik al eens uitgelegd maar het komt er op neer, met meer dan 60 uur per week achter de computer kom je een hele hoop leuke dingen tegen. Sommige van deze dingen kosten uren om uit te zoeken voor hoe een goede website technisch in elkaar zit. Deze oplossingen zijn natuurlijk niet 100% aan mij toe te schrijven maar het resultaat van goed zoeken en de juiste dingen met elkaar combineren. Mijn eerste echte conclusie van dit blog is dan ook: Een goede website is alles!

Een goede website is alles


Ik heb deze website in ongeveer een dag in elkaar gezet, voor de 2 uur ben ik met het ontwerp bezig geweest ( de ontwerpers onder jullie hebben dat vast wel gezien ), 2 uur om het systeem te bouwen via het super CMS van TriplePro de rest van de tijd gebruikt om de dag gebruikt om de teksten te optimaliseren. Dit resulteert in scores van meer dan een 9 voor techniek en een 8,8 voor de SEO. Goede scores dacht ik en dit is een website waar we wat mee kunnen. De sitemap die bij deze site hoort toegevoegd aan de Webmaster Tools van Google en eens kijken wat er gebeurt. De Webmaster Tools houden zeer goed bij op welke zoektermen de website wordt gevonden. Na een week duikt ook in het lijstje 'Marketing Blog' op. Een leuke term waar heel veel op wordt gezocht. Ik zelf de zoekopdracht ingevoerd en wat blijkt ik wandel zonder enige moeite de top 100 van Google binnen op deze zoekterm. Vandaar ook de term de titel van dit blog: Een goede website is alles.

Zoekwoorden


Andere termen waar naar een week mijn website / blog op gevonden wordt zijn:

  • Adverteren
  • Adverteren op Internet
  • Gratis adverteren op internet
  • Gratis Recalme maken op internet
  • Internet
Toch grappig dat een systeem wat helemaal de hemel is ingeprezen het zo goed doet in zo'n korte tijd! TriplePro bedankt!
Voorbeeld


Door: Joost M. Wind
Datum: 04 juni 12

Even een voorbeeldsluiten";