Blog :Gratis Adverteren via Twitter

Blog over Hardware
Blog over het Internet

 

Gratis Adverteren via Twitter


Door :Joost M. Wind


Datum :07-06-2012


Gratis Adverteren via TwitterVia Twitter kun je erg gemakkelijk gratis reclame op internet maken voor je product. Het werkt als volgt je gaat naar de website www.twitter.com en je maakt daar een Account aan. Nu kun je direct berichten gaan versturen. Dit is natuurlijk wel heel erg makkelijk, zeker voor reclame waar je helemaal niks voor betaald.

Om succesvol te gratis te adverteren op Twitter is er iets meer werk voor nodig. Je moet een publiek krijgen die je berichten gaan lezen, op Twitter heten deze lezers volgers. Nadat je account is aangemaakt zul je al snel een paar volgers hebben. Deze mensen volgen eigenlijk iedereen en met een handje vol stop het al snel. Dus hoe bouw je een publiek op.


1.Vul je profiel compleet in. Als er een omschrijving en een foto bij je account staan kom betrouwbaarder over en de mogelijke volgers hebben het idee dat je er serieus mee bezig bent. Op het moment dat je niet de moeite doet om je profiel volledig in te vullen waarom zouden bezoekers jou gaan volgenen?

 

Mijn ervaring is dat het beste werkt als je niet in één keer 1000 mensen gaat volgen maar een factor 2 a 3 meer dan je zelf volgers hebt.

 

2.Ga met mensen in discussie die een mening geven of een vraag stellen. Vaak gaan deze mensen je volgen. En op het moment dat ze met je in gesprek gaan is dit helemaal mooie gratis reclame voor je profiel. Want de volgers die de persoon volgen waarmee jij in gesprek bent zien de hele discussie en zullen geneigd zijn jou ook te gaan volgen.

 

3.Volg zeker in het begin mensen die jou gaan volgen terug. Sommige mensen gaan je ontvolgen als je ze niet terug volgt. Het is belangrijk om een zo groot mogelijk publiek te krijgen dus het is jammer als je mensen verliest omdat je ze niet terug volgt. Heb je een groot account dan kun je er altijd voor kiezen om bepaalde personen weer te ontvolgen.

 

4.Plaats dat je op twitter zit op meerdere plaatsen. Voeg een knop toe op je website. Zet een linkje onderaan elke email die je verstuurd. Mensen die je al kent zullen je dan sneller vinden. Dit helpt ook je publiek te vergroten.
sluiten";