Blog webshops

Blog over Hardware
Blog over het Internet

 

BTW en MyBank

webshops BTW en MyBank Er komen de komende tijd een hoop nieuwe zaken voor webshop eigenaren. U moet rekening gaan houden met MyBank en de BTW verhoging

BTW Verhoging
Webshop eigenaren krijgen de komende tijd een paar nieuwe uitdagingen. In de eerste instantie gaat de BTW naar alle waarschijnlijkheid van 19% naar 21%. Dit betekend dat de webshop’s ook omgebouwd moeten worden. Alle prijzen moeten worden geupdate, de koppelingen naar verschillende bank systemen moeten worden aangepast, er moet even gekeken worden naar de verzend methoden enz.

Hopelijk wordt de nieuwe BTW pas verhoogd op een fatsoendelijke datum zodat de hele boekhouding van
Meer BTW en MyBank >>

Door :Joost M. Wind
Datum :16-06-2012


Afbeeldingen verkleinen

webshops Afbeeldingen verkleinen Adverteren op Internet betekend goede content op een webshop. Lees in dit blog hoe u makkelijk afbeeldingen kunt verkleinen met paint en Image resizer.

Adverteren op Internet betekend ook goede afbeeldingen in de websites / webshops. Er zijn twee makkelijke manieren om een foto’s te verkleinen. Het eerste deel van dit blog is in veel gevallen het snelst. Mochten er meerdere foto’s geschaald moeten worden dan is de tweede manier wellicht effectiever.


1. Paint
Open de foto met Paint. Dit doet u door met de rechtermuisknop op de gewenste foto te drukken. Kies vervolgens voor openen met en dan voor paint.


Afhankelijk van de versie
Meer Afbeeldingen verkleinen >>

Door :Joost M. Wind
Datum :28-05-2012sluiten";