Gratis Online Adverteren

Blog over Hardware
Blog over het Internet

Het is eenvoudig om gratis te beginnen met online adverteren op het internet. Zoals op de vorige pagina uitgelegd is link building een makkelijk vorm om gratis je website te promoten op het internet, het is eigenlijk gewoon reclame maken op internet. In het kort zorgt link building er voor dat er meer website verwijzen naar je eigen website. Via deze methode komen er meer bezoekers naar je website toe. Daarnaast kommen zoekmachines zoals Google en Live Search je website ook vaker tegen. Dus door linkbuilding stijgt het aanzien van je website, en hiermee ook de pagerank. Via linkbuilding kun je gratis online marketing toevoegen. Echter kost het wel enige tijd en geduld.

Linkruilen

 
Verder kun je linkjes ruilen met andere websites. Dit is eigenlijk een verkapte vorm van linkbuilding maar werkt zeer goed. Google merkt het niet aan als betaalde content dus hiermee zit je altijd goed. Het voordeel van linkjes ruilen is dat de website vaker op belangrijkere website vermeld staat met een betere page-rank. Als er een hogere page rank is vind Google de website belangrijker. Als uw website vermeld staat op een belangrijke website zal Google uw website ook belangrijker gaan vinden. 100 linkjes op een page rank 0 website's zijn net zo belangrijk als 1 link op een page rank 4 website.
 
Daarnaast zijn er website waar je gratis een stukje ruimte kan in nemen voor bijvoorbeeld een banner. Dit is natuurlijk de ultime vorm van gratis adverteren. Hoewel deze website steeds moeilijker te vinden zijn. Wij zijn nog op zoek naar een voorbeeld website!?!
 
Een website vaak vermelden op blog-sites en forums is ook altijd goed. Bij linkbuilding draait het er om links naar je eigen website te krijgen. Waar deze links vandaan komen maakt niet zo veel uit.

Anchor Tekst

 
Links kunnen een naam hebben. Soms is dit 'Lees meer' of 'naar de Website'. Dit wordt ook wel de anchor tekst. De technische opbouw van een HTML link ziet er als volgt uit: Anchor tekst Waarbij de gearceerde tekst de anchor tekst is. Deze anchor tekst wordt in het huidige algoritme van Google zwaader gewogen dan een anchor tekst als 'Lees Meer'. Lees hier over meer op de pagina Link Building

Sociale Media


Om gratis te internet adverteren kun je ook gebruik maken van de mogelijkheden die er liggen bij Sociale media. Heel, heel veel mensen gebruiken sociale media, de één zit op Hyves, de volgende op Facebook een andere weer op Twitter, in veel gevallen zijn ze zelfs lid van meerdere netwerken. Zelf ben ik begonnen met Twitter. Ik had een week nodig om een netwerk op te bouwen van meer dan 30 mensen ( deze kende ik niet ). Om het moment van schrijven heb ik zo'n 35 volgers. Als ik nou een bericht plaatst op Twitter zien mijn 35 volgers dat en maak ik zo gratis recalme op internet. Het netwerk Van twitter is éénvoudig, je kan heel makkelijk gespreken aan gaan met wild vreemden zonder dat als 'raar' wordt beschouwd. De mensen die jullie gesprekken lezen zullen snel geneigd zijn de personen te volgen wat er weer voor zorgt dat je netwerk groter wordt. Zolang je interessante berichten blijft sturen zal je netwerk groeien en kun je zo naar meer mensen gratis reclame maken. Het leuke is dat mensen je al interessant vinden.


sluiten";