Website

Blog over Hardware
Blog over het Internet
Na een week deze goede website in de lucht te hebben begin ik al aardig te ranken op bepaalde zoektermen. Omdat dit een blog is hou ik dit natuurlijk ook keurig bij in mijn blog. Zo zijn de scores van de website nu rond de 9 zowel voor SEO als Techniek. De Populariteit van de website laat nog even op zich wachten, wat kun je ook verwachten na 1 week, toch nog een score van 2.

Een goede website is al te leasen vanaf € 1,50 kijkt u maar eens op Lease Website. Gebruik dit bevoorbeeld als: Een extra Website kan handig zijn om een product promoten die in uw huidige website onderbelicht blijft.We kunnen dezelfde scores voor u halen als we dat voor onszelf hebben gedaan.
 
Adverteren op internet kan ook nog in een andere vorm aan de hand van een voorbeeld willen wij u inzicht geven in adverteren via een extra website. In sommige gevallen blijft een bepaald aspect van de huidige website onder belicht. Dit kan vele oorzaken hebben maar vaak komt dit doordat andere diensten of informatie de voorkeur krijgen bij het inrichten van de premaire website. Een voorbeeld hier van is het promotiebureau Triplepro. De website is compleet ingericht om de diensten goed te laten uitkomen. Hierdoor bleef het kopje bijbaantjes onderbelicht.

Website voor een extra dienst of Product

 
Om dit op te lossen kan een extra website worden ingericht om meer bezoekers te trekken voor een bepaalde dienst, product of ander achter gebleven aspect zoals bijbaantjes. Voor Triplepro is dan ook de website bijbaantje nodig ingericht. De focus van deze website licht volledig op het aan trekken van nieuwe solicitanten. De website bestaat maar uit twee componenten. De eerste is een tekst vlak met daarin inforamtie over wat het werk inhoud. Het tweede is een inschrijf formulier waarin mensen direct kunnen reageren. Op het moment dat dit formulier is ingevuld op de extra website wordt er een email verstuurd naar TriplePro en zorgt de backoffice voor de verdere afhandeling.
 

Extra Website Voorbeeld

Via zo'n extra website kan het onder belichte product of dienst veel meer aandacht krijgen. Zo kreeg het bedrijf Promotiebureau van 2 solicitanten in de week in een paar weken tijd meer dan 10 per dag. Uit de organische zoekresultaten. Hierdoor kon het wervingsbudget ook drastisch omlaag. En dit alleen door het maken van één enkele extra website, natuurlijk wel een goede website!
 
Om zo'n website goed te laten scoren in is er ook weer linkbuilding nodig. Dit is een vorm van gratis adverteren op internet, soms wordt het ook wel eens google adverteren genoemd hoewel dit meer gebruikt wordt voor programma's zoals Google Adwords. In het geval van Van het bovengenoemde voorbeeld is er nog wel extra geadverteerd via Google Adwords.


Voorbeelden


Om een beeld te krijgen van wat goede SEO geoptimaliseerde website te geven heb ik een aantal voorbeelden op een rij gezet.

sluiten";